» វិធីលាងសម្អាតបន្លែកម្ចាត់ស ារជាតិពុល និងបង្កមហារីក
- វិធីមួយក្នុងចំណោមវិធីដ៏សាម ញ្ញ
ដើម្បីបន្ថយសារៈធាតុពុល គឺត្រាំបន្លែក្នុងទឹកឧណ្ហៗប ្រមាណ ១០ នាទី (បន្លែកន្លះគីឡូ
ប្រើទឹកប្រមាណ ៥ លីត្រ, សីតុណ្ហភាពពី ៤៣-៥០ អង្សាសេ) រួចលាងឡើងវិញ។ ដោយវិធីនេះ
អ្នកអាចបន្ថយដល់ ៥០% បរិមាណជាតិពុល ដោយមិនធ្វើឲ្យបាត់បង់វីតាមី ន C និង សារជាតិជីវជាតិផ្សេងៗទៀត។
- ក្រៅពីវិធីខាងលើ អ្នកគួរលាងបន្លែដោយទឹកត្រជា ក់
រួចបន្តត្រាំក្នុងទឹកលាងអង្ ករពី ៥ ទៅ ១០ នាទី ។
- អ្នកវិទ្យាសាស្ត្រឲ្យដឹង ថាបរិមាណថ្នាំសម្លាប់សត្វល្អិ តក្នុងបន្លែមួយចំនួនដូចជា
ត្រសក់, ប៉េងប៉ោះ… ងាយត្រូវបំបែករំដោះដោយពន្លឺ ព្រះអាទិត្យ។
ដូច្នេះយើងអាចសំដិលបន្លែក្រោមកម្តៅថ្ងៃ ៥ នាទី អាចបន្ថយជាតិពុលនៅក្នុងបន្លែបានមួយចំនួនបានផងដែរ។
- ទន្ទឹមនោះ ជាមួយនឹងការលាងសំអាត ៣ ទៅ ៤ ដង ក្រោមរ៉ូប៊ីណេ អ្នកអាចកម្ចាត់ជាតិពុលក្នុង បន្លែដោយវិធីត្រាំវាជាមយយទឹ កអំបិល៕
សូមចូលរួមចែករំលែក អត្ថប្រយោជន៌នេះផង!
- វិធីមួយក្នុងចំណោមវិធីដ៏សាម
- ក្រៅពីវិធីខាងលើ អ្នកគួរលាងបន្លែដោយទឹកត្រជា
- អ្នកវិទ្យាសាស្ត្រឲ្យដឹង
- ទន្ទឹមនោះ ជាមួយនឹងការលាងសំអាត ៣ ទៅ ៤ ដង ក្រោមរ៉ូប៊ីណេ អ្នកអាចកម្ចាត់ជាតិពុលក្នុង
សូមចូលរួមចែករំលែក អត្ថប្រយោជន៌នេះផង!
No comments:
Post a Comment