#វិធីថែរក្សាស៊ុតឲ្យនៅមានគុណភាពល្អបានយូរ
* វិធីធ្វើ៖
- ត្រូវពាក់ស្រោមដៃនៅពេលដែលរៀបចំធ្វើ
- លាបប្រេងសណ្តែកឲ្យសើមជោគនៅលើស្រោមដៃរបស់យើង
-
យកស៊ុតមកលុញក្នុងដៃដើម្បីឲ្យប្រេងសណ្តែកប្រលាក់សព្វជុំវិញស៊ុតនោះ
- រួចយកស៊ុតនោះដាក់ក្នុងកញ្ច្រែងរបស់វា
រួចរក្សាទុកនៅកន្លែងស្ងួត និងត្រជាក់។
- ការធ្វើបែបនេះគឺមិនអាចឲ្យអុកស៊ីសែនជ្រាបចូលក្នុងស៊ុតដែល
មិនអាចឲ្យវាបង្ករកំណើតបាន និងរក្សាបានយូរផងដែរ។
អត្ថបទដោយ៖ អ៊ាង សុផល្លែត
No comments:
Post a Comment