#អត្ថប្រយោជន៍នៃផ្លែចេក
យើងអាចធ្វើជាបង្អែម ឬក៏អាំងពិសាដែលផ្តល់អត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនដូចជា៖
- សំបូរទៅដោយស្ករធម្មជាតិ
និងកាកសរសៃដែជួយផ្តល់ថាមពលដល់រាង្គកាយ
- ជួយឲ្យពោះវៀនស្រូបយកសារធាតុចិញ្ចឹមពីអាហាបានល្អ
- កាត់បន្ថយជម្ងឺសម្ពាធឈាមខ្ពស់ និងជំងឺដាច់សរសៃឈាមខួរក្បាល
- ជំនួយសុខភាពបេះដូង ជួយរក្សាតុល្យភាពជាតិទឹកក្នុងរាង្គកាយ
និងជួយព្យាបាលជម្ងឺគេងមិនលក់បានផងដែរ។
អត្ថបទដោយ៖ អ៊ាង សុផល្លែត
No comments:
Post a Comment